Compania

Cel mai important lucru pentru o afacere este sa aiba clienti !

Primul meu business a fost de programtor liber profesionist. Zic de prima afacere pentru ca nu a fost deloc una de succes si au urmat si altele, unele cu mai mare succes decat altele. Partea buna este ca am invatat multe lucruri pe care le-am folosit la a doua afacere.

Firma avea ca activitate creerea de website-uri (web design), gazduirea (web hosting) si promovarea lor (web advertising). La vremea respectiva promovarea unei afacerii era total diferita. Erau foarte “la moda” si eficiente bannerele pe site-uri si era relativ simplu sa atragi clienti.

Am renuntat si la aceasta afacere, pentru ca nu era suficient de profitabila, si m-am angajat la o firma ce vindea bunuri intangibile.
Cea mai grea meserie din lume este cea de vanzator, si mai mult, cea de vanzator de bunuri intangibile. Daca vinzi telefoane, ii poti arata potentialului client telefonul, insa cand vine vorba de investitii nu mai este la fel de usor. Pentru ca nu vezi imediat rezultatul, ca in cazul telefonului.

Intr-un asemenea domeniu dur poti rezista 10 sau mai multi ani, doar daca ai rezultate.

Ce inseamna rezultate cand vine vorba de vanzari? Sa ai clienti !

In discutiile pe care la aveam cu clientii mei, multi imi tot repetau ca au nevoie de mai multi clienti si ca bani cheltuiti pe marketing nu aveau rezultate.
Atunci am inceput sa le dau idei si sugestii de cum ar putea sa atraga mai multi clienti. Le povesteam ce faceam eu si cum faceam pentru a incheia parteneriate cu clientii.

Dupa 10 ani de experienta in vanzari, am decis sa folosesc internetul pentru a atrage mai multi clienti pentru afaceri ca a ta. Cand zic de internet ma refer la social media. Pentru ca e foarte evident faptul ca social media este plina de potentiali clienti si parteneriate.
Asa a aparut LiveSocialMediaMarketing.ro, partenerul afacerii tale in atragerea de clienti prin intermediul retelelor de socializare.

Live Social Media Marketing,
Partenerul Afacerii Tale